Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tetování

2. 2. 2020

Minulý rok jsem snila o tom, že si nechám udělat TETOVÁNÍ, ale stále jsem si nebyla jistá. Možnost byla, měla jsem i termín v červenci, ale byly tam pochybnosti.. Chtěla jsem jen symbolicky náčrt 4 děti v srdíčku, max 3x3 cm. Na druhou stranu jsem si říkala, zda to není výstřelek mého ega, duše je čistá, ta to přeci nepotřebuje.. Po duchovní stránce je to přeci jen porušení kůže, což může mít další problémy (kdo se zabývá nemocemi po duševní stránce, tak ví). Tělo máme jen půjčeno a jak se k němu budeme chovat, tak nám to i vrátí.. četla jsem knihu od Hrabici apod., kde se vše vysvětluje, jen tam chybělo tetování. Vím, že domorodci si dělali tetování jako ochranu a při různých rituálech. Teď je téměř každý ztetovaný až nesmyslnými blbinami anebo znaky, o kterých nic neví.. Zajímal mě ale pohled na tetování dětí na těle.. Napsala jsem tedy dotaz na duchovních stránkách, kde jsem rozpoutala zajímavou debatu..

 

NEJ KOMENTÁŘE:

*Po Ferari si taky nebudete čmárat..

*Nikoho by jsi v životě neměla upřednostňovat. Vsichni jsme si rovni. Vsichni jsme Boží děti a není mezi námi rozdil.. Pokud si dáváš svoje děti kamkoliv, v podstatě je stavíš na piedestal.. a taky svým způsobem přebíráš jejich energii.

*Bacha na symboly, mají velkou sílu a pak s tím člověk žije!

*Potřeba nechat si vytetovat jména děti na tělo vypovídá o touze doživotně ovládat životy dětí. S ochranou dětí to nemá nic společného, jen s touhou ovládat a mít děti doživotně pod svojí kontrolou a to je z duchovního hlediska nepřípustné

*Věřím tomu, že co si vytetuju, to k sobě "připoutám"... Proto třeba nemám děti jako takový, ale jejich zvířata v indianském horoskopu. Poutám tím k sobě sílu a moudrost těch zvířat, ne děti, jako takové.

*Vše, co máte na těle od jizev přes mateřská znaménka až po tetování je projevem vaší duše nebo ega...vše, co se týká těla je neoddělitelně spojeno s duchovnem...tělo je jen "karoserie" pro duši, na které se projevuje stav duše.

*Špatně zvolené tetování na nevhodném místě na těle ničí jenen tělo, ale i duši a také osud.

*Tetování je historicky- tj. tisíce let - spirituální technika, jak podpořit svoje slabé stránky a zklidnit ty přebujelé....rozhodoval o něm mnich nebo šaman....jen dnes si lidé na tělo plácají kde co a kde kam a vůlbec netuší, že si tím mohou snadno zničit celý život...třeba vyteovanou lebkou ....ostatně všimli jste si, že po té, co si zpěvák Hůlka nechal vytetovat jedno nevhodné tetování na hlavu, tak propadl aklhokolu, vážně omenocněl a jeho kariéra šla do kopru?

*Další stránka je, že když budou děti v pubertě, můžou se k takovému tetování svých rodičů stavět všelijak... dřív se říkalo Jména hloupejch, na všech sloupech a taky na tom něco je.

*Vy víte, jaké bytosti budou jednou děti, které jste sice porodila, ale v podstatě to jsou cizí duše? Já bych si s tetováním nezahrávala.

*Je zajímavý, že tetování působí i na čakry.. Mám zase jiný pohled na tetování.

*Domorodci žili a žijí v komunitách, která společně vyvíjí ochranou sílu svého rodoknenového ducha...svými rituály...ve skutečnosti jsou to silné modlitby.. A kdo se za Tebe pomodlí, aby se vibračně TATÉR do Tvého éterického pole nevsunul? Aby se tak nestalo, muselo by se za Tebe určitý čas modlit aspoň 30 lidí, aby uchránili Tvé energetické pole od nežádoucích vibrací tatéra.. V té bolesti se duchovně otevřeš, jako poupátko u tulipánku a zbloudilí duchové a neodvedené duše mrtvých, kteří se drží tatéra, se do Tebe stěhují, jako do otevřeného bytu hmyz a myši z venčí.. Když si nechala vnučka vytetovat kousíček nakreslených not, protože hraje na housle a zpívá, už měsíce dopředu jsem tvořila rituály a volala k ochraně celý vesmír a polaritní bytosti, aby k přesunům nežádoucích energií nedošlo...jen těch žádoucích...A odháčkovala jsem ho a tím tatér pro vnučku není upírem...Divíš se? proč upírem? Tatér, který vytetuje svůj obrázek na člověka, je v roli pavoučka, který po neviditelném propojení, jako pavoučí nit to vypadá, jeho Duch si v případě nouze jde pro svého člověka nasát energii...i když jen kapičku...A tatér je fit, plný energie, protože ho zákazníci dobíjejí a mnozí jsou unavení k padnutí a netuší, že je oslabuje jen to nevinné tetování...To samé se děje s obrázky na stěnách, skrze knihy, dárečky a pod...Je to myšlenka, která upevňuje to propojení...Mezilidské energie se musí přesouvat a když čteme knihu, ano přesunou se, ale knihu dočteš a odložíš a tělo se postupně samo dokáže vyčistit z nevhodných vsuvů, ale obrázek od tatéra je znak a ten držíš na těle, jako sající klíště...Obrázek na stěně, jeho se stále nevšímíš, dárečků také ne...ale tatér si Tě svou prací k sobě poutá a lidé netuší, že jsou jeho Duchem oslabování, i po smrti.. A co si budeme říkat, který tatér nefetuje...je jich málo...a tato závislost je neřád infekční...Nestraším, jen předávám lidem, co mi bytosti shůry pro lidi vzkazují.. Ano existují rituální sestavy pro odháčkování a očisty od démonických lidí, kteří se neumí ze své zákazníky pomodlit...

*S duchovním rozvojem, spojeným se zdravým životním stylem (úctou ke svému tělu a zdraví), se tetování zrovna moc nepotkává...

*Jsi duchovní a jednou by Ti obyčejná malůvka překážela.. Já např. už 20 let nenosím ani přívěsky.. a že jsem je měla ráda na sobě.. Od doby, kdy Anděl hvězdný mi začal vést mysl k samouzdravování... odstrojila jsem tělo, jako vánoční stromeček a doma nemám přebytečnosti a co mám, to jsem si roky rituálně čistila..

*A tak trochu s nadsázkou - proč vlastně chceme mít pod kůží jakýsi Sépiákův sekret?

*K přívěsku, který nosíš - cítiš, že ho potřebuješ, protože tělo si z něj vytáhne to potřebné, ale pak ho odložíš, aby si nevysávalo to nepotřebné.. a vždy si dávej přívěsky čistit do malé hromádečky písku.. velmi dobrá očista.

*Určitě i lékaři zasahují do vibračního pole.. ale právě i z toho důvodu je třeba vzít v potaz důvod toho zásahu. Pokud ho podstupujeme ve víře, že nám lékař pomáhá, ten zásah je jiný, než když jdeme "pod kudlu" nedobrovolně. - Když si necháme zasáhnout do těla z důvodu estetiky, "vylepšení", může to samo o sobě působit negativně... Stejně tak tetování, kdy to je touha ega, může mít negativní účinky, kor když tater jedná pro osobní zisk.

*Je otázkou, zda si sami sebe vážíme a zda si uvědomujeme, jak nás různé symboly (energetické zářiče) mohou na jemnohmotné energetické úrovni ovlivňovat. Každé tetování je symbolem něčeho a váže se k něčemu, pokud neznáte význam symbolu vrytého do vaší kůže, ani nemusíte vědět, jak vás kresba na energetické úrovni ovlivňuje: https://www.psychologiechaosu.cz/energeticke-vibrace-tetovani/?fbclid=IwAR3xxeahily8pFgUfSb2CrvOFC4SIal7-ZoVkgZ4jDst99y4a2D-77rqVzc

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář